Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Akoestische oplossingen

Hoekman Kantoor & Project BV is vanaf heden de specialist in akoestische oplossingen.

Oorzaak? Verkeerde ruimte akoestiek is vaak het antwoord. En dit heeft een negatieve impact op het gedrag en de gezondheid van de mensen die in deze omgeving werken, leren, herstellen, wonen of uitgaan.

Veel van deze zaken sluipen ongemerkt in de organisatie. Het antwoord is vaak gemakkelijk te geven. Slechte ruimteakoestiek. Van  standaard oplossingen tot effectieve custom made toepassingen voor elke omgeving.

U kent het wel. U werkt in een kantoor waar meerdere personen tegelijk aan de telefoon zijn of onderling communiceren. Om uw aandacht erbij te houden probeert u van alles om het omgevingsgeluid te vermijden, maar dat is geen gemakkelijk opgave. Wij hebben hiervoor de oplossing! Door middel van het toepassen van akoestische scheidingswanden of opzetwanden op het bureau garanderen wij dat het geluid voor een heel groot deel gereduceerd wordt zodat u uw aandacht beter bij de klant kan houden.

Buitenom akoestische scheidingswanden bieden wij ook akoestische plafonds en kasten aan zodat de geluidshinder vele malen minder is dan wanneer u geen akoestische oplossing heeft.

Akoestische oplossingen worden zoal toegepast bij callcenters, horeca, in huis, kantoor, kunst, onderwijs en zorg. Vraag vrijblijvend informatie op of maak een afspraak voor een analyse van de ruimte waar het geluidsprobleem zich voordoet.

Wij hanteren de volgende werkwijze bij het maken van een rapport:

 -Analyseren van de huidige en gewenste akoestische situatie

- Eventueel een meting in de ruimte

- Berekenen van de juiste hoeveelheid absorptie-materiaal

- De esthetiek

- Offerte op maat

- Levering en montage

Klik op de volgende link voor een PowerPoint presentatie over akoestiek. /files/PDF bestanden/akoestiekmeesters-presentatie.pps

Kijk snel op www.akoestiekmeesters.nl voor meer informatie.