Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Haworth system 39 bureaustoel

System 39 is een geslaagde combinatie van Italiaans design en geavanceerde techniek. Vandaag verwacht men van u topprestaties. Dat mag u ook vragen van uw bureaustoel.

 

Bij System 39 kunt u kiezen tussen verschillende versies: met gaasrug of gevoederde rugleuning; met in de hoogte, de diepte en de breedte verstelbare 3D- of vaste armleuningen. Via de hoogte van de rugleuning wordt de individuele lendenondersteuning gedefinieerd. Bovendien is er als optie een zitdiepteregeling beschikbaar.

Met de met gaas bespannen rugleuning biedt System 39 een modern design-alternatief. De gebruiker wordt luchtdoorlatend en comfortabel optimaal in de lenden ondersteund. De elegante vormgeving draagt door haar lichtheid bij tot de totaal-indruk van uw bureau.

Het programma wordt afgerond met bezoekers- en seminarstoelen. Ze zijn stabiel, comfortabel en stapelbaar. Beschikbaar met rug en zitting in kunststof of gestoffeerd. Het frame met vier poten is beschikbaar in zwart, zilvermetallic of chroom.

Het lichaamsvriendelijke synchroonmechanisme (in vier posities instelbaar) en de lendensteun vormen de basis voor een ergonomisch zitcomfort. De andere features van System 39 bieden individuele instelmogelijkheden.