Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Haworth system 55 bureaustoel

Aan de prijs mag het niet liggen, als het erom gaat om ergonomisch correct te zitten. Systeem 55 is de oplossing, als u - ondanks kostendisciplines - geen afstand wilt doen van beproefde (comforto) kwaliteit.

Systeem 55 heeft standaard een omvangrijk wellness-pakket aan boord.  Systeem 55 is een complete productfamilie, die een lijst van opties beschikbaar heeft: een volbeklede serie, een bekleding/netbespanningcombinatie, een voorgevormde houtvariant voor laboratoria, zowel als bezoekersstoel, sledemodel of vierpootsstoel.

Door het beproefde synchroonmechaniek zorgt Systeem 55 voor beweging op kantoor, in samenspel met hoogteverstelbare of 3D-armleggers zit u bij elke bezigheid goed. Met de 3D-armleggers zit u bij elke bezigheid goed. De optioneel verkrijgbare zitdiepte-instelling en zitneigverstelling laat niets te wensen over.

 Met de netbespanning/bekledingcombinatie biedt Systeem 55 een optische en functionele variant van de hoogste gebruikswaarde. De netbespannen rugleuning waarborgt door uiterst precieze elasticiteit en ongehinderde luchtdoorvoer hoog comfort en elegantie.