Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Haworth system 59 bureaustoel

De Haworth Comforto systeem 59 bureaustoel is de nieuwe bureaustoel in de lijn van Haworth en is leverbaar met een netbespanning zowel als met een gestoffeerde rugleuning. Zie model 5965 en 5975. Prijstechnisch een zeer aantrekkelijke stoel en is ruimschoots geslaagd voor alle testen! 

Vraag proefstoel!

De Haworth Comforto systeem 59 bureaustoel is de nieuwe bureaustoel in de lijn van Haworth en is leverbaar met een netbespanning in meerder kleuren en een gestoffeerde rugleuning. Deze bureaustoel heeft een automatische tegendruk gewichtinstelling, de stoel past zich dus automatisch aan aan het gewicht van de gebruiker.De nieuwe systeem 59 bureaustoel bevat essentiĆ«le functionaliteit in een strak en slank ontwerp. De functies zijn keurig in de stoel verwerkt en de automatische gewichtsinstelling
biedt een zodanig comfort dat je bijna niet bewust bent van de zitting.De nieuwe automatische instelling (Automatisch-Gewichtscontrole -Mechanisme) is Haworth's 'in-house' ontwikkeling en stelt nieuwe normen met betrekking tot ergonomie en zitcomfort vast. De System 59 bureaustoel introduceert deze unieke oplossing bij de Haworth productportfolio. Het gewicht van de gebruiker wordt door de zitting overgebracht naar dit mechanisme die de druk van de rugleuning compenseert en zo het dynamisch zitten ondersteund. De bureaustoel is uit te rusten met en zonder 4D armleggers. Ideaal voor flex-werkplekken.