Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Diversen

Tot in de finesses perfect. Dat is Hoekman. Bij uw kantoor- en projectinrichting komt meer kijken dan alleen bureaus, stoelen en kasten. De verfijning zit ‘em in een op uw inrichting afgestemde garderobe, het spreekgestoelte in de vergaderzaal en de ontvangstbalie. Onze showroom biedt riante inspiratie. Over op de kleintjes letten gesproken…

Palmberg CASUS balies

CASUS - in ieder geval een mooi ontvang.

Palmberg TERIO scheidingswanden

TERIO - Scheiden zonder medewerkers van elkaar te scheiden!

Aestic produkten

Heeft u een garderobe in te richten? Wij voorzien u van een compleet plan met bijbehorende tekening. Tevens richten wij sanitaire ruimten in. U kunt daarbij denken aan kledingkasten, kluisjes, lockerkasten, kleedkamerbanken ed. Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik hier voor de Aestic website.

Palmberg ENTREE

ENTREE- simpelweg een vriendelijke receptie.

Palmberg KABELMANAGEMENT

KABELMANAGEMENT - Met zekerheid goed georganiseerd!

Power Box voor Apple

Nieuw in ons assortiment!! Power Box voor Apple iPad en iPhone. De perfecte combinatie van fun en functionaliteit. Charge je iPhone en/of iPad in de geïntegreerde dock om muziek te luisteren en/of op te laden en maak tegelijkertijd gebruik van het inpluggen van de overige hardware in de power box voorzien van 3x stroom en 2x data Cat6. Power Box is gemakkelijk achteraf te monteren.