Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Kerkstoelen

Voor kerk- en vergaderzalen heeft Hoekman een ruime keus in stoelen en tafels. Veel kerkzalen,vergaderruimtes en consistories zijn in de loop der jaren ingericht.

Is uw interieur aan vernieuwing toe? Neem vijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag en samen met onze kwaliteit kunt u ook zeker zijn van een scherpe prijs!

Een oriĆ«nterend gesprek, een indelingstekening, een proefplaatsing, belt u geheel vrijblijvend voor een afspraak. We leveren door geheel Nederland.

Bel Piet Hoekman direct, 06-53154711 of stuur een mail naar piet@piethoekman.nl

 

 

 

 

 

Stoel Mega

De Mega-stoel kan, bijna loodrecht, veilig 20 hoog gestapeld worden. Bijzonder aantrekkelijk in gewicht en prijs.
 

Para stoel

De Para stoelen verenigen alle relevante functies van een zaal/kantinestoel in zich. Ze maken indruk door hun stabiliteit, functionaliteit en gemak.

Funky stoel

De Funky stoel is een trendy stoel die veel zalen en kantines tot leven brengen. Door de frisse kleuren brengt u leven in uw gebouw.

Kiri stoel

Het tijdloze ontwerp van de Kiri heeft een natuurlijke belijning: de stoel oogt luchtig door de speelse uitsparingen en de wigvorm in de rug.

Cosi stoel

De gesloten rug maakt de Cosi tot een multifunctionele stoel met een heerlijke zit.

Stoel Zentra

De Zentra stoelen verenigen alle relevante functies van een zaal/kantinestoel in zich. Ze maken indruk door hun stabiliteit, functionaliteit en gemak.

Stila stoel

De Stila stoelen verenigen alle relevante functies van een zaal/kantinestoel in zich. Deze stoel is bij veel architecten geliefd door het strakke design van frame en model. Ze maken indruk door hun stabiliteit, functionaliteit en gemak.

Alpine stoel

De bijzondere armleuning geeft de Alpine een fraai accent. Door kleurbeits, dekkende lak of stof kan de gewenste uitstraling bereikt worden.

Capri stoel

Een frisse en eigentijdse uitstraling door sierlijke eenvoud en ranke taillerondingen. Zowel warme als frisse en natuurlijke kleurencombinaties zijn mogelijk.

Time Out stoel

Door de keuze van de stof en de kleurencombinaties wordt een moderne, maar vooral ook een heel gezellige sfeer gecreƫerd met de stoelen Time Out.