Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Aeris OYO

Favoriete plek. OYO rockt!

oyo is nieuw, moedig en uniek. oyo – The Chair.

Zijn vloeiende vormen trekt onmiddelijk de aandacht en direct wordt duidelijk: Deze stoel is een statement, een multitalent, dat zich souverein tussen retro en modern beweegd en heeft het in zich om nu al een designklassieker genoemt te worden: oyo – The Chair.

Onze nieuwste ontwikkeling overtuigd natuurlijk ook in termen van functionaliteit, techniek en ergonomie. De oyo is ’s werelds eerste combinatie van zadelstoel, kuipstoel en schommelstoel. Een volledig nieuw zitconcept, dat uitnodigt, zich meer te bewegen en om vele verschillende zitposities aan te nemen.

oyo brengt dynamiek in elke ruimte.

Met de oyo, hebben we niet alleen een zeer stijlvolle, maar ook een variabele stoel gecreërd. In de conferentie kamer, in lounge omgeving of thuis – met zijn tijdloze en dynamisch design is het een aanvulling in iedere inrichtingsstijl en een uitzonderlijke eye-catcher.
oyo is liefde op de eerste zit, door zijn gewelfde kuipform omarmt het de bezitter met een ongewoon prettige zit sensatie. En het beste: door het subtiele schommelen met een oyo, schommelt een portie goed humeur mee.