Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Haworth system X66 conferentiestoel

Een allrounder, een multitalent, een stoel voor het flexibel inzetten in congres-, meeting-, seminar- en scholingsgebied.

Een allrounder, een multitalent, een stoel voor het flexibel inzetten in congres-, meeting-, seminar- en scholingsgebied. Bijzonder comfortabel dank zij de goed geproportioneerde rugleuning, het zitoppervlak en de ongebruikelijk vormgegeven armleggers - met die bijzondere draai. Systeem X-66 draagt de onmiskenbare hand van de ITO designgroep. Zet bij uw organisatie Systeem X-66 in. Uw publiek zal u bedanken met het meest waardevolle wat het te bieden heeft: met zijn volle attentie.
Met Systeem X-66 zijn rijenopstelling en koppeling in een handomdraai te realiseren. Plaatsnummering of rijenherkenning zijn elegant opgelost, evenals het optionele "opklappen" van de zitting, teneinde doorgang en ruimte te bieden.
Systeem X-66 is er in twee rasterbreedtes, 500 of 560 mm. Een eenvoudige rekensom voor verbeterde ruimte-economie. Omdat elke stoel een eigen armlegger heeft is ook optimaal gezorgd voor een intieme sfeer en comfort.
Combineer houten ruggen met beklede zittingen, houten ruggen met houten zittingen of bekleding voor rug en zitting. Voor iedere toepassing de optimale oplossing. Gemakkelijk, degelijk en esthetisch.
Systeem X-66 staat voor comfort - van de eerste tot aan de laatste rij. Moet bijvoorbeeld de opstelling veranderd worden, geen probleem: uw publiek zal het voordeel van comfortabele armleggers naar waarde weten te schatten.
Daarachter steekt Systeem! Bij de aaneenkoppeling werd vooral op snelheid en eenvoud gelet. Het nummeringsysteem en de originele armleggerconstructie waarderen het programma op. De rugleuningen en de zitvlakken zijn in talrijke stofferingvarianten, beitstinten en hoogglanslakken te vervaardigen.