Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Realisaties

In de afgelopen jaren hebben vele bedrijven Hoekman Kantoor- en Projectinrichting weten te vinden. We zijn trots op onze relaties. Hieronder de namen van de bedrijven, scholen, instellingen en kerken al dan niet met foto! Als referentie geven we ze graag aan u door.

 

TSG Kapelle

TSG Industriële Automatisering B.V. is onlangs verhuisd naar een schitterend nieuw pand in Kapelle. Trots zijn we dat we alle (directie)kantoren... Lees meer..

Groenleer Metaalrecycling Rilland

Groenleer Metaalrecycling heeft onlangs het nieuwe bedrijfspand in Rilland in gebruik genomen. Wij kregen de opdracht om het kantoor, de... Lees meer..

VPCO Ermelo

Mooie projecten in Ermelo afgerond. Bij de stichting VPCO in Ermelo hebben wij in de achterliggende tijd mooi werk mogen leveren. O.a. is de... Lees meer..

De Jager Detachering Rilland

De Jager Detachering in Rilland heeft onlangs het kantoor van top tot teen verbouwd. Het huidige kantoor is volledig gestript en daarna opnieuw... Lees meer..

Zeeland Belting Service BV

Bij Zeeland Belting Service BV in Rilland mochten wij de volledige inrichting van het kantoor, vergaderuimte en kantine verzorigen. Het bestaande... Lees meer..

Ds. G.H. Kerstenschool Yerseke

Vanwege een interne uitbreiding is net na de zomervakantie een nieuwe kantoorruimte in gebruik genomen op de Ds. G.H. Kerstenschool in Yerseke. In... Lees meer..

Grote of Maria Magdalenakerk Goes

GOES/YERSEKE - De ene opdracht is de andere niet. En soms zit er wel een hele speciale tussen. Dat gold zeker voor het team van Hoekman... Lees meer..

VKP BV Kapelle

Op een schitterende locatie, pal langs de A58, is in Kapelle het prachtige nieuwe kantoor van VKP verrezen. VKP levert als bouwpartner een... Lees meer..

Van de Velde Installatiegroep

Het bestaande kantoor van Van de Velde Installatiegroep in Yerseke heeft een complete metamorfose ondergaan. Wij kregen de opdracht om het gehele... Lees meer..

Gereformeerde Gemeente Nieuw-Beijerland

De Gereformeerde Gemeente te Nieuw-Beijerland heeft haar nieuwe kerkgebouw in gebruik genomen op 4 maart 2017. De kerk genaamd 'De Kandelaar',... Lees meer..

PKN Benningbroek

Het kerkgebouw van de PKN in het Noord-Hollandse Benningbroek hebben we onlangs opnieuw in mogen richten. De kerkzaal en de consistorie... Lees meer..

Gereformeerde Kerk Bleiswijk

In het Zuid-Hollandse Bleiswijk is een schitterende nieuwe kerk gebouwd die bestemd is voor de plaatselijke Gereformeerde Kerk. De inrichting van... Lees meer..

Kesselaar BV 's-Gravenpolder

Kesselaar BV in 's-Gravenpolder is een bedrijf dat volledig is gespecialiseerd in het telen, bewaren en verwerken van eerstejaars... Lees meer..

PKN Hoek

De PKN in Hoek heeft haar herbouwde kerk eind 2016 weer in gebruik mogen nemen. De kerk is een modern gebouw geworden maar toch herkenbaar als... Lees meer..

Vishandel G&B Yerseke B.V.

Door de steeds maar toenemende groei van Vishandel G&B Yerseke B.V. is er wederom een forse uitbreiding gerealiseerd. De laatste jaren is... Lees meer..

BOWA B.V. Waarde

Uienhandel BOWA BV in Waarde is onlangs grondig verbouwd en gemoderniseerd. De voorgevel met de achterliggende kantoren, kantine ed. heeft plaats... Lees meer..

Nicolauskerk Wolphaartsdijk

De protestantse Nicolauskerk te Wolphaartsdijk hebben we onlangs mogen voorzien van nieuwe kerkstoelen. Gekozen is voor een stoel met een houten... Lees meer..

Advocatenkantoor Zeeland

Advocatenkantoor Zeeland uit Goes heeft haar vleugels uitgebreid naar Middelburg. In een klassiek grachtenpand is een nieuw kantoor met... Lees meer..

Nieuwbouw PKN Hoek

De 1 januari 2015 afgebrande kerk van de Protestantse Gemeente te Hoek krijgt zijn vorm terug. De bouw vordert inmiddels gestaag en 18 november... Lees meer..

Autobedrijf Klijnsmit

Autobedrijf Klijnsmit in Nieuw-Beijerland (ZH) heeft haar kantoor onlangs voorzien van nieuw meubilair. Het kantoor is ingericht met Palmberg... Lees meer..

Kliksafe Nunspeet

Kliksafe B.V. in Nunspeet is een internetserviceprovider met inmiddels ruim 10 jaar ervaring in filtering. In Maart 2016 is al het bestaande... Lees meer..

Erdee Media Groep Apeldoorn

Erdee Media Groep in Apeldoorn heeft medio maart 2016 haar tweede levering bureaustoelen ontvangen. Gefaseerd zijn inmiddels bijna 100 nieuwe... Lees meer..

Ger. Gem. in Ned. Terneuzen

De Gereformeerde Gemeente in Nederland te Terneuzen heeft eind 2015 nieuwe zaalstoelen aangeschaft voor het verenigingsgebouw. De zaal is voor... Lees meer..

HHG Sint Maartensdijk

De Hersteld Hervormde Gemeente te Sint Maartensdijk heeft begin januari 2016 haar verenigingsgebouw Calvijn in gebruik genomen. Vanwege... Lees meer..

PKN Hilversum

De Protestantse wijkgemeente Hilversum heeft begin oktober 2015 haar vernieuwde Bethlehemkerk in gebruik genomen. De inrichting van de... Lees meer..

HHG Katwijk aan Zee

De Hersteld Hervormde Gemeente (HHG) te Katwijk aan Zee heeft zaterdag 12 september 2015 haar vernieuwde Triumfator­kerk in gebruik genomen.... Lees meer..

G&B Yerseke

Vis- en vleeshandel G&B Yerseke heeft juli 2015 haar pand fors vergroot. Met name de vleesafdeling kreeg een flinke uitbreiding. Tevens is een... Lees meer..

Coroos Kapelle TD / Repro / Inpak

Coroos Conserven in Kapelle blijft uitbreiden. Medio juli-augustus 2015 zijn de kantoren van de TD en de inpak compleet vernieuwd en uitgebreidt.... Lees meer..

Coroos Productie BV Geldermalsen

Coroos Productie BV in Geldermalsen heeft juli 2015 haar nieuwe kantoor in gebruik genomen. Naast het bedrijf is een bestaand pand aangekocht wat... Lees meer..

JBGG Woerden

Het Centraal Bureau Gereformeerde Gemeente (CBGG) in Woerden is eind april 2015 na een ingrijpende verbouwing weer van start gegaan in... Lees meer..

CGK Zwijndrecht

De Christelijk Gereformeerde Kerk (CGK) te Zwijndrecht is sinds kort opnieuw ingericht met nieuwe zaalstoelen en tafels. Hoekman Kantoor &... Lees meer..

Baaij Belastingadviseurs

Baaij Belastingadviseurs in Yerseke heeft haar huidige pand onlangs compleet gerenoveerd. Alles is gestript en opnieuw opgebouwd tot een... Lees meer..

PAK Aanhangwagens

Op één van de beste plaatsen langs de A58 richting Goes heeft PAK Aanhangwagens haar nieuwe pand betrokken. Op een markante plek is een oude... Lees meer..

L. Jobse Tandprotheticus Goes

L. Jobse Tandprotheticus te Goes is onlangs verhuisd naar hun nieuwe pand aan de 's-Gravenpolderseweg. Het nieuwe pand is ruim opgezet met... Lees meer..

PKN De Ark Maarssen

PKN De Ark in Maarssen is begin maart 2015 voorzien van nieuwe kerkstoelen. Zowel de kerkzaal als gemeenschapszalen zijn ingericht met... Lees meer..

Aannemersbedrijf Wondergem Arnemuiden

Aannemersbedrijf Wondergem VOF te Arnemuiden heeft februari 2015 intrek genomen in het nieuwe kantoor bij de werkplaats. Alle activiteiten zijn nu... Lees meer..

Schildersbedrijf Ad de Wit Nieuwerkerk

Schildersbedrijf Ad de Wit te Nieuwerkerk heeft februari 2015 het kantoor onderhanden genomen. Het kantoor heeft een compleet nieuwe... Lees meer..

Prinsekerk Rotterdam

De Prinsekerk aan de Rotterdamse Schepenstraat is een gemeentelijk monument, gebouwd in 1933. Het karakteristieke kerkgebouw is opgetrokken rond... Lees meer..

ITM BV breidt fors uit

ITM BV te 's-Gravenpolder is onlangs fors uitgebreidt. Het bestaande kantoor is ruim twee keer zo groot geworden evenals de kantine, wasruimte en... Lees meer..

H.I.H. Engineering Ridderkerk

H.I.H. Engineering uit Barnveld is medio oktober 2014 een nevenvestiging in Ridderkerk gestart. Hoekman Kantoor & Project leverde alle nieuwe... Lees meer..

Ger. Gem. Uddel

De consistorie van de Gereformeerde Gemeente te Uddel heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan. Hoekman Kantoor & Project BV verzorgde... Lees meer..

Sandee Groep gaat gezond

Sandee Groep in Kamperland is medio september 2014 verhuisd naar hun nieuwe kantoor. In het kader van 'Het Nieuwe Werken' (HNW) gaat ook... Lees meer..

Calvijn College Noordhoek

Calvijn College is het nieuwe cursusjaar 2014-2015 gestart met een dependance in Goes. De nieuwe vestiging genaamd de Noordhoek biedt plaats aan... Lees meer..

CuraMare Sommelsdijk

Nieuw Rijsenburgh is de naam van het nieuwe zorgcomplex dat CuraMare in Sommelsdijk in fasen ontwikkeld. Op de begane grond van het nieuwe gebouw... Lees meer..

Jacobus Koelmanschool Krimpen a/d IJssel

Medio mei 2014 is bij de Jacobus Koelmanschool in Krimpen aan den IJssel, intern het nodige veranderd. De bibliotheek en de gemeenschapsruimte is... Lees meer..

Ger. Gem. Oosterland

De Gereformeerde Gemeente in Oosterland heeft onlangs haar nieuwe verenigingsgebouw in gebruik genomen. Naast het bestaande kerkgebouw is een... Lees meer..

Uticon België

In het Belgische Destelbergen (Gent) heeft Uticon Ingenieursgroep onlangs een nieuwe vestiging geopend om ook de Belgische markt beter van dienst... Lees meer..

Rabobank Goes

Rabobank Oosterschelde vestiging Goes heeft begin maart 2014 alle stoelen in de instructieruimtes vernieuwd. Hoekman Kantoor & Project BV... Lees meer..

CBS de Bongerd Ridderkerk

Eind 2013 heeft Hoekman Kantoor en Project BV de herinrichting verzorgd van enkele ruimtes in CBS de Bongerd te Ridderkerk. De directieruimte,... Lees meer..

HHG Spijk

De Hersteld Hervormde Gemeente te Spijk heeft onlangs haar nieuwe kerkgebouw in gebruik genomen. Hoekman Kantoor en Project BV werd de inrichting... Lees meer..

HHG Staphorst

De kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente te Staphorst heeft in september 2013 haar nieuwe verenigingsgebouw in gebruik genomen. Hoekman Kantoor... Lees meer..

Scheepswerf van Os Yerseke

Onlangs heeft Scheepswerf van Os in Yerseke zijn kantoor uitgebreid en vernieuwd. De kantoorruimte is nu meer als twee keer zo groot dan eerst.... Lees meer..

Mosselman BV Kruiningen

A.C. Mosselman BV is een in 1945 opgericht familiebedrijf, wat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de productie, verwerking en... Lees meer..

DOK 11 Alblasserdam

Huisartsenpraktijk Zuijderhoudt in Alblasserdam, gevestigd in gezondheidscentrum DOK 11 heeft medio september haar nieuwe praktijkruimte... Lees meer..

Mozeskerk Kapelle-Biezelinge

De Protestantse Gemeente van Kapelle-Biezelinge-Eversdijk heeft zondag 15 september 2013 hun uitgebreide kerkgebouw, genaamd de Mozeskerk, in... Lees meer..

Restyling Rabobank Yerseke

De vestiging Yerseke van Rabobank Oosterschelde is juli 2013 compleet gerestyled. De complete inrichting is vernieuwd naar de hedendaagse trends.... Lees meer..

Overlasko Konstruktie BV

Overlasko Konstruktie BV te Nieuwdorp heeft eind juni 2013 het complete kantoor een opfrisbeurt gegeven. Tevens is de kantoorinrichting vernieuwd.... Lees meer..

Directiekantoor Rabobank Oosterschelde

Begin juni 2013 is het kantoor van de directievoorzitter van Rabobank Oosterschelde opnieuw ingericht met directiemeubilair. Hoekman... Lees meer..

HHG Ouddorp

De Hersteld Hervormde Kerk te Ouddorp heeft een prachtig nieuw kerkgebouw gebouwd voor de zondagse diensten. Midden in het dorp is een... Lees meer..

Koolwijk Shipstores

Koolwijk Shipstores in Vlissingen is onlangs uitgebreid d.m.v. de bouw van een gloednieuw kantoor. Tegen het bestaande magazijn is de... Lees meer..

TOP Onions

Top Onions te 's-Gravenpolder heeft onlangs een nieuwe productiehal met groot kantoor in gebruik genomen. Op het bestaande terrein is een... Lees meer..

Hoogesteger Verkeersopleidingen

Het kantoor van Hoogesteger Verkeersopleidingen te Yerseke heeft onlangs een update gekregen d.m.v. van een nieuwe ontvangstbalie. De balie is... Lees meer..

Ger. Gem. Wijk en Aalburg

De Gereformeerde Gemeente van Wijk en Aalburg heeft op 15 maart 2013 haar nieuwe kerkgebouw in gebruik genomen. Naast de bestaande kerk is een... Lees meer..

Iwaarden Schilders Krabbendijke

Bij Iwaarden Schilders in Krabbendijke heeft het bestaande kantoor onlangs een flnke metamorfose ondergaan. Door uitbreiding van de werkzaamheden... Lees meer..

Van Kooten Tuinmaterialen is verhuisd

Van Kooten Tuinmaterialen te Numansdorp heeft op 1 maart 2013 een nieuw pand betrokken vlak naast het bestaande pand. Het nieuwe pand is volledig... Lees meer..

Edudeal

Februari 2013 heeft Hoekman Kantoor en Project BV de inrichting verzorgd van Edudeal te Scherpenisse. Edudeal is een digitale gids met meer dan... Lees meer..

Vogelaar-Vredehof Enspijk

Onlangs is bij Vogelaar-Vredehof (vestiging Enspijk) een nieuwe vergaderruimte gerealiseerd. Hoekman Kantoor en Project verzorgde de maatwerk... Lees meer..

Herman Faukeliusschool Middelburg

Begin januari 2013 is bij de Herman Faukeliusschool in Middelburg een nieuw kantoor ingericht. Hoekman Kantoor en Project BV zorgde voor de... Lees meer..

Sinke Groep Kruiningen

De Sinke Groep aan de Nishoek in Kruiningen is onlangs weer uitgebreidt. Waar begin 2012 het kantoor al compleet is vernieuwd en ingericht door... Lees meer..

Louis Verburg Nieuwerkerk

Eind december 2012 heeft Hoekman Kantoor en Project BV het vernieuwde kantoor van Louis Verburg in Nieuwerkerk opnieuw in mogen richten. Louis... Lees meer..

Calvijn College Tholen

Bij Calvijn College locatie Tholen is begin december de personeelskamer compleet vernieuwd. De teamkamer heeft een ware metamorfose ondergaan.... Lees meer..

de Baak Nieuwerkerk breidt uit

Administratie- kantoor de Baak in Nieuwerkerk is medio oktober uitgebreid. In het bestaande kantoor is een nieuwe kantoorruimte gecreëerd welke... Lees meer..

TSG vervangt meubilair

TSG (Techno Service 's-Gravenpolder) heeft eind oktober 2012 een groot gedeelte van het meubilair vervangen. Alles in dezelfde lijn zoals in het... Lees meer..

Nieuwe huisstijl Rabobank Kapelle

Rabobank Oosterschelde kiest voor kwaliteit! Hoekman Kantoor- en Projectinrichting BV is medio juli 2012 een schitterende opdracht gegund... Lees meer..

Ger. Gem. Goes

Bij de Gereformeerde Gemeente te Goes zijn onlangs de nieuwe stoelen voor de consistorie geleverd. Het geheel heeft een chique uitstraling... Lees meer..

Techno West Services

Aan de A58 bij Kruiningen is sinds enige tijd het schitterende pand van Techno West Services in bedrijf. Hoekman Kantoor- en Projectinrichting... Lees meer..

MFC 'Tehaere' te Yerseke ingericht

Het MFC 'Tehaere' in Yerseke is onlangs compleet ingericht. Het Multifunctionele Centrum is voor vele doeleinden beschikbaar. Zo is de logopedist... Lees meer..

Uitbreiding Kliksafe

Kliksafe te Nunspeet is in de zomer van 2012 uitgebreidt. Een vijftal nieuwe werkplekken is door Hoekman Kantoor- en Projectinrichting BV... Lees meer..

Martin Luther King school Rotterdam

Vlak voor de start van het nieuwe schooljaar 2012/2013 zijn verschillende ruimtes van de Martin Luther King school en SBO de Boei te Rotterdam... Lees meer..

Labrujère Machining BV Middelburg

Sinds april 2012 is de afdeling machinale-verspaningen van Labrujère Staalbouw ondergebracht in een nieuw bedrijf "Labrujère Machining BV".... Lees meer..

van den Berge Kruiningen

    Handelsonderneming van den Berge BV te Kruiningen is sinds kort gehuisvest in een splinternieuw kantoor. Aan de bestaande... Lees meer..

Simon de Looijer Amsterdam

Bijbelcentrum 'Bij Simon de Looijer' heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. De evangelisatiepost van de Gereformeerde Gemeente is... Lees meer..

Verloskundigen Reimerswaal

Verloskundigen Reimerswaal heeft medio juni zijn intrek genomen op een prachtige locatie in Yerseke. Aan de Hogeweg is op de begane grond van de... Lees meer..

Pladdet BV Biervliet

Pladdet BV te Biervliet heeft eind mei een complete metamorfose ondergaan. Pladdet is de specialist in het in eigen beheer produceren van... Lees meer..

E&K Electronics kiest Sicamé

E&K Electronics in Yerseke heeft sinds half mei een complete metamorfose ondergaan. Het complete kantoor is veranderd in een effectief... Lees meer..

Eppings & Marcusse in nieuw pand.

Eppings & Marcusse is verhuisd naar een nieuw pand in de binnenstad van Middelburg. Op een prachtige locatie is het kantoor veschenen van... Lees meer..

Nieuwe inrichting Ger. Gemeente Boskoop

De kerk van de Gereformeerde Gemeente te Boskoop is eind maart 2012 voorzien van een nieuwe zaalinrichting. Er is gekozen voor de Kilpper Para... Lees meer..

Pluimers Isolatie Rijssen fors uitgebreid!

Pluimers Isolatie te Rijssen is sinds kort flink uitgebreid qua kantoorruimte. Hoekman Kantoor- en Projectinrichting heeft zorg gedragen voor de... Lees meer..

Maros Vers Vlees Goes

Maros Vers Vlees te Goes heeft een ware metamorfose ondergaan in de afgelopen maanden. Bovenop de bestaande bebouwing is een gedeelte aangebouwd... Lees meer..

Gemeente Kapelle kiest Kilpper

Het gemeentehuis van de Gemeente Kapelle is eind februari 2012 voorzien van een 160-tal nieuwe zaal- en vergaderstoelen van Kilpper. Gekozen is... Lees meer..

Sinke Groep fors uitgebreid!

De Sinke Groep in Kruiningen is sinds kort flink uitgebreid en dan met name het kantoor. Het welbekende bedrijf met takken in de grondverzet,... Lees meer..

Ger. Gem. Kapelle-Biezelinge

De kerk van de Gereformeerde Gemeente te Kapelle-Biezelinge is onlangs flink uitgebreid. In totaal zijn er ruim 400 zitplaatsen bijgekomen, met de... Lees meer..

Kerken kiezen KILPPER

Verscheidene kerken en gemeenten zijn onlangs ingericht met KILPPER meubilair. De Ger. Gem. Sebakerk in Krimpen a/d IJssel, de Ger. Gem.... Lees meer..

Cottelli Podologie & Schoenen

Cottelli Podologie & Schoenen heeft sinds kort haar kantooractiviteiten verhuisd van Tholen naar 's-Gravenpolder. Boven de schoenenzaak is een... Lees meer..

Labrujère Staalbouw kiest nieuw meubilair

Labrujère Staalbouw te Middelburg is op de laatste dag voor Kerst 2011 met nieuw kantoormeubilair ingericht. Alle kantoren en vergaderruimten... Lees meer..

Huinink Communicatie opnieuw ingericht

Huinink Communicatie te Ellemeet is onlangs opgeleverd. Een tweetal kantoren is met smaak ingericht met Hoekman-Huislijn meubilair i.c.m.... Lees meer..

Ger. Gem. Mijdrecht

Net voor de kerstdagen van 2011 is de consistorie van de Gereformeerde Gemeente te Mijdrecht ingericht. Gekozen is voor een Sicamé Osiris tafel... Lees meer..

Adicisim kiest nieuwe inrichting

Adicisim B.V. te Giessenburg is in augustus 2011 opnieuw ingericht. Adicisim is actief op het gebied van interim management e.d. op het het gebied... Lees meer..

de Koeijer Transport Yerseke

Bij transportbedrijf de Koeijer te Yerseke is juli 2011 een nieuw directiekantoor gerealiseerd. De Koeijer is de vervoerder van de Yersekse... Lees meer..

Vogelaar-Vredehof

Vogelaar Vredehof B.V., handelaar en verpakker van appels en peren, in Krabbendijke is juli 2011 compleet nieuw ingericht. Zowel de directie,... Lees meer..

Camping Valkenisse

Vanaf seizoen 2011 is de nieuwe receptie van Strandcamping Valkenisse bereikbaar. De oude receptie die verderop in het park was gelegen was... Lees meer..

Calvijn College

In de loop der jaren is Calvijn College, met vestigingen in Goes, Krabbendijke (Appelstraat en Kerkpolder), Middelburg en Tholen, uitgegroeid tot... Lees meer..

Van Langevelde

Uienhandelaar van Langevelde Handelsmij BV in Kruiningen heeft in februari huis genomen in het nieuwe kantoor. Tevens is er een laadkuil... Lees meer..

Jaap Koster Tuinonderhoud

Jaap Koster Tuinonderhoud BV is sinds kort gevestigd in een nieuw pand. In het bedrijfsverzamelgebouw aan de Krab in Yerseke is tevens een... Lees meer..

Banketbakkerij de Cock

Banketbakkerij de Cock is sinds februari 2011 gevestigd in een nieuwe fabriek in Hulst. Banketbakkerij de Cock is de... Lees meer..

Van de Beek kabels-leidingen.nl

Van de Beek Bedrijven te Neerijnen heeft zich onlangs in het nieuw gebouwde kantoor gevestigd. Aan de Neerijnse Mark staat een prachtig kantoor... Lees meer..

Adviesgroep 'de Baak'

In het Zeeuwse Nieuwerkerk is op de een na laatste dag van 2010 Administratiekantoor 'de Baak' compleet nieuw ingericht. Het kantoor wat uit een... Lees meer..

BOWA Uienhandel BV

Uienhandel BOWA in het Zeeuwse Waarde heeft de bestaande kantoren flink onder handen genomen. Zo is een nieuwe tegelvloer gelegd en is alles... Lees meer..

Qompassie

Reclamebureau Qompassie is zijn activiteiten onlangs gestart in een pand in Lunteren. Eigenaar dhr. Kisteman, die jarenlange ervaring heeft... Lees meer..

Van Iperen breidt fors uit

Specialist voor land- en tuinbouw, van Iperen in Westmaas, is onlangs met een twintigtal werkplekken uitgebreid. Wegens uitbreiding van de... Lees meer..

Slot Frans & Co

In juni 2010 is Slot Frans & co te 's-Gravenpolder verhuisd naar het nieuwe pand naast het huidige kantoor. Het nieuwe pand was een oud... Lees meer..

Triton Mosselen Yerseke

Mosselhandel Triton, gevestigd aan de Korringaweg in Yerseke, is sinds kort flink uitgebreid. Triton is een al jaren een gevestigde naam in... Lees meer..

Grontmij renovatie toiletgroepen

Voor Grontmij Roosendaal zijn onlangs in een negental weken de toiletgroepen en de pantry's volledig vernieuwd. Hoekman Kantoor- en Project BV... Lees meer..

Nieuwbouw Murko Seafood Yerseke

Sinds kort is vishandel Murko Seafood te Yerseke fors uitgebreid op hun bestaande lokatie. Achter het bestaande gebouw is een flink stuk... Lees meer..

Zand- en grindhandel van Ouwerkerk Middelburg

Het kantoor van zand- en grindhandel van Ouwerkerk in Middelburg is onlangs ingrijpend vernieuwd. Zo hebben wij een gedeelte van de... Lees meer..

Interne verbouwing Coroos Conserven Kapelle

Conservenfabriek Coroos in Kapelle zit volop in een interne verbouwing. In een gedeelte van de fabriek wordt een nieuw stuk kantoor gecreëerd... Lees meer..

Inrichting Ds. Koelmanschool in Gorinchem

Na een stevige interne verbouwing en uitbreiding is de Ds. Koelmanschool in Gorinchem 24 en 25 september opnieuw ingericht. Daarbij is de complete... Lees meer..

Nieuwbouw Vishandel G&B Yerseke

Aan de Kreeft 35 in Yerseke is het schitterende nieuwe pand van vishandel G&B feestelijk geopend. Het pand is een echte blikvanger geworden... Lees meer..

Interne verbouwing Synto Goes

Synto is de specialist op het gebied van elektro-, klimaat-, beveiligings-, meet en regeltechniek en sanitair. Onlangs is de vestiging aan de... Lees meer..

Elektro-technisch installatiebedrijf de Bart bouwt nieuw

Na jaren in de Goesse binnenstad te hebben gezeten heeft installatiebedrijf de Bart onlangs een nieuw pand in de Poel betrokken. Op een... Lees meer..

Theologische School Rotterdam

 Op 23 mei 2009 vond de opening van de totaal vernieuwde Theologische School plaats. Alle ruimtes werden door ons stijlvol en vakkundig... Lees meer..

Kerk Ger. Gem. Gouda

De nieuwe kerk van de Gereformeerde Gemeente te Gouda is een echte blikvanger. De bijzondere architectuur valt goed op vanaf de doorgaande weg. De... Lees meer..

Aannemersbedrijf Fraanje B.V.

De Lewedorpse ondernemer is een vaste afnemer van kantoormeubilair van Hoekman. Martijn van Sabben, directeur van deze onderneming: "In het... Lees meer..

Grontmij Middelburg en Roosendaal

Grontmij is een Europees ingenieursbureau, wat opereert in de top van de markt. Ben Kerkhof is binnen Grontmij verantwoordelijk voor huisvesting... Lees meer..

 

Nieuwbouw MFC Yerseke

Voor de zomervakantie van 2010 is het nieuwe multifunctionele centrum in Yerseke in gebruik genomen. Het MFC herbergt twee scholen, een... Lees meer..

ZAO betrekt nieuw kantoor

Op een steenworp afstand van het oude kantoor heeft de Zeeuwse Asfalt Onderneming (ZAO) een prachtig nieuw kantoor laten bouwen. ZAO is de... Lees meer..

Van Kooten Numansdorp

In het Zuid-Hollandse Numansdorp is onlangs van Kooten Tuinmaterialen opnieuw ingericht. Van Kooten is de leverancier op het gebied van luxe... Lees meer..

Eerder gerealiseerde projecten

Projecten die door de jaren heen door Hoekman Kantoor- en Projectinrichting zijn ingericht: Bedrijven Erdee Media Groep te Apeldoorn... Lees meer..