Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Nieuwbouw Murko Seafood Yerseke

Sinds kort is vishandel Murko Seafood te Yerseke fors uitgebreid op hun bestaande lokatie. Achter het bestaande gebouw is een flink stuk aangebouwd wat betekent dat de werkruimte en kantoren meer dan verdrievoudigd is.

Hoekman Kantoor- en Projectinrichting is verantwoordelijk geweest voor de totale afbouw (wanden, plafonds, tegelwerk, schilderwerk etc.) inclusief de inrichting van het verkoopkantoor, directiekantoor, kantine met bijbehorende keuken en de wasruimte met de daarbij behorende toiletgroepen.

Na de casco oplevering door de aannemer heeft Hoekman zich op de gehele verdieping gestort. Alle ruimtes zijn door middel van metal-stud wanden gescheiden en op de gehele verdieping zijn voorzetwanden toegepast. Daarna zijn alle ruimtes voorzien van systeemplafond met de daarbij behorende verlichting. Overigens is in het directiekantoor een glazen wand geplaatst die bestaat uit op elkaar gestapelde glascassettes zodat er goed overzicht is op het verkoopkantoor. Tevens is al het tegelwerk in de toiletten en de wasruimte door de ervaren medewerkers van Hoekman uitgevoerd.

De inrichting van het directiekantoor is met smaak uitgevoerd in Sicame S1 directiemeubilair in de kleur vergrijsd eiken. De kleuren in het hele kantoor zijn door het advies van Hoekman en de eigenaars, het echtpaar Murre, tot een prachtige combinatie verworden. Het verkoopkantoor is uitgevoerd in een 12-tal Sicame Essential bureau's met bijbehorende ladeblokken en kasten. Het gehele team van Murko heeft de beschikking over een Haworth 89 bureaustoel. De combinatie Hoekman Kantoor- en Projectinrichting en TOTALE AFBOUW is bij Murko Seafood wederom tot een succesvol eind gebracht.