Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Pladdet BV Biervliet

Pladdet BV te Biervliet heeft eind mei een complete metamorfose ondergaan. Pladdet is de specialist in het in eigen beheer produceren van uitrustingsstukken voor de sloop, grond-, water- en wegenbouw. Pladdet is tevens het adres voor verkoop en verhuur van grondverzetmachines en interne transport mogelijkheden.

Het complete kantoor is helemaal vernieuwd. Nieuwe vloeren, systeemplafonds en schilderwerk hebben het kantoor een nieuwe uitstraling gegeven. Hoekman Kantoor- en Projectinrichting heeft het verhaal compleet gemaakt met de gehele inrichting. Al het meubilair is vernieuwd met Vielhauer Sinaro bureaus i.c.m. Vielhauer Trend roldeurkasten. De bureaustoelen komen uit de Haworth 89 en 39 serie. De vergaderstoelen zijn van Haworth system 59 en Mobitec. Het zitje bij de entree komt uit het Vepa Elise programma. Tevens heeft Hoekman de receptiebalie geleverd en is het kantoor voorzien van nieuwe binnenzonwering. Hoekman de veelzijdige specialist!

Juni 2013 is de personeelskantine en kleedruimte volledig gerestyled. Voor de kantinetafels, stoelen en kledingkasten heeft Hoekman Kantoor en Project verzorgd. We danken de directie van Pladdet wederom voor het in ons gestelde vertrouwen! Meerdere foto's volgen.