Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Rabobank Tholen

Rabobank Oosterschelde opende donderdag 14 november haar nieuwe advieskantoor in het gemeentehuis aan het Hof van Tholen 2 in Tholen. Waar voorheen het UWV in het gemeentehuis was gehuisvest deelt nu de gemeente de centrale hal en het atrium met Rabobank Oosterschelde. Hoekman Kantoor & Project BV verzorgde ook hier de complete inrichting.

Alle faciliteiten voor een volwaardig advieskantoor zijn aanwezig. Zo zijn er vijf spreekkamers met elk een eigen kleur en met de namen van de vijf grootste kernen op Tholen. Klanten kunnen bij het kantoor terecht voor adviesdiensten: geld opnemen, storten en gebruik maken van de muntrolautomaat.

Met de opening van dit nieuwe kantoor opent de Rabobank Oosterschelde het vierde regiokantoor op rij. Heinkenszand, Kapelle en Yerseke gingen hieraan vooraf.

In Zierikzee wordt op dit moment het vijfde regionaal advieskantoor gerealiseerd. Dit wordt binnenkort ook door Hoekman Kantoor & Project ingericht. Wij danken Rabobank Oosterschele wederom voor het in ons gestelde vertrouwen! Meerdere foto's volgen.