Uw partner in complete kantoor- en projectinrichting
Direct contact?
0113 - 57 29 07

Sandee Groep gaat gezond

Sandee Groep in Kamperland is medio september 2014 verhuisd naar hun nieuwe kantoor. In het kader van 'Het Nieuwe Werken' (HNW) gaat ook de Sandee Groep op de gezonde toer. Dit getuigd van de aanschaf van een aantal Oxidesk oplossingen die geleverd zijn door Hoekman Kantoor & Project BV. 

Waarom deze aanschaf? Het is belangrijk om voldoende te bewegen om lichaam en geest gezond te houden. Door de manier waarop we werken en leven, lukt dat niet altijd. Beweging helpt tegen overgewicht, obesitas, rugklachten en RSI. Bovendien heeft beweging een positief effect op de gemoedstoestand en de geestelijke vermogens. Oxidesk integreert werk op efficiente wijze met een gezonde hoeveelheid lichaamsbeweging.

Klik hier voor de Oxidesk snelstartgids.

Wie is de Sandee Groep?

Sandee Groep realiseert duurzame totaaloplossingen op het gebied van groen(beheer), watervoorziening, terrein- en projectinrichting. Hierbij ontzorgen zij de klant vanaf het idee tot het ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer. Zij zijn een betrouwbaar, professioneel familiebedrijf met 25 jaar ervaring, waarbij hun vakkennis en -kunde de meerwaarde is. Hierbij streven zij een gezond rendement na om te groeien en hun medewerkers een veilige en prettige werkomgeving te kunnen blijven bieden.